Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев заяви, че

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев заяви, че
Коментари Харесай

Като неизпълними определи условията за мир на Зеленски Дмитрий Медведев

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев заяви, че изискванията, сложени от президента на Украйна Владимир Зеленски за примирието, са неизпълними.

" Условията на Зеленски за помирение са безапелационни до идиотизъм и по принцип неизпълними ", написа Медведев в своя Telegram канал в четвъртък, представен от ТАСС.

Той обърна внимание на обстоятелството, че президентът на Украйна " изисква Донбас и Крим да бъдат още веднъж украински, сякаш не познава волята на жителите им ".

" Изтеглете всички войски от Донбас, оставяйки на украинската войска цялостно пространство за репресии против народа. Тогава, може би, ще се спогодят за нещо ", - сподели още едно изискване на Зеленски Медведев.

" Ултиматумите звучат красиво единствено на хартия. Те нормално се слагат от позицията на силата, а не от очевидната уязвимост. В момента на победа, а не на проваляне. Трезво, не под психотропни медикаменти ", написа още Медведев.

Според Медведев, " като планува неизбежното си проваляне, украинският президент Зеленски откри комфортен излаз от задънената улица: няма страна - няма проблем ". Действията и изказванията му потвърждават, че в този момент той е готов да сложи съвсем всичко на олтара на политическите си упоритости. Хората, градовете, стопанската система - главното нещо, което към момента остава в неговата страна ", сигурен е съветският политик.

Според Медведев " съюзът " на Германия и Полша, който се бори да надуе обстановката към Украйна, ще бъде доста преференциален, в случай че тази страна не е на картата.

Той обърна внимание на думите на немския канцлер Олаф Шолц, че Германия няма да одобри " мирния контракт, натрапен от Русия " и в тази взаимност с Украйна. " Защо Украйна на Шолц? Отговорът не е надалеч. Полско-пруският съюз, който се бори да прокара обстановката и да тласне лудия Зеленски към все по-катастрофални изказвания и дейности, е доста печеливш, в случай че Украйна като страна не е на картата ", сподели той. Медведев.

Но, продължи той, " ще има неприятни заводи, полета, мини, стратегическо пространство и човешки запаси. Спомням си, че някой спореше в края на 30-те години на предишния век на същия език и със същия плам. Известно е по какъв начин завърши казусът ", предизвести политикът.

Русия няма да завоюва войната си в Украйна и условията за какъвто и да е мир не би трябвало да се диктуват от съветския президент Владимир Путин. Това съобщи немският канцлер Олаф Шолц.

В тирада на Световния стопански конгрес в Давос той уточни, че Путин ще договаря съществено за мир единствено в случай че осъзнае, че не може да пробие защитата на Украйна.

" Няма да има диктуван мир. Украйна няма да одобри това, нито ние ", безапелационен бе Шолц.

Припомняме, че преди дни Медведев хвърли в кошчето италианския проект за мир, защото бил недодялан фалшив.

Италианският проект за разрешаване на украинската рецесия се основава на " провинциални вестници " и имитации, до момента в който действителното положение на нещата се отразява единствено препоръчаните от Русия проектоспоразумения.

В предлагането, което за първи път се разяснява публично, Медведев вижда предлог за пълномащабна война - по-конкретно в концепцията за цялостна автономност на Крим в границите на Украйна.

" Западът няма самообладание да сътвори " мирни проекти ", които да доведат до разрешаване на рецесията в Украйна. И щеше да е добре, в случай че ставаше дума за подготовка на разновидности, които по някакъв метод регистрират действителността. Но не, това е просто чистият поток на съзнанието на европейските графомани ", написа Медведев в своя канал в Telegram.

Дмитрий Медведев има възприятието, че документът не е квалифицирано от дипломати, а от локални политически анализатори, които четат провинциални вестници и работят единствено с имитации.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР